FAQ

Veelgestelde vragen

Waarmee kunnen we jou helpen?

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen terug vinden. U kan ons ook telefonisch of per mail bereiken.

Alle meest gestelde vragen
Is een overdekt springkasteel waterdicht?

Neen. We kunnen jammer genoeg niet garanderen dat een springkasteel bij regen droog blijft, zelfs al is het overdekt. Via naden en open stukken kan water eventueel naar binnen sijpelen. Je kan dan best het springkasteel laten openstaan zodat het terug kan drogen wanneer het stopt met regenen.

Is er onweer of hevige wind? Laat dan de lucht meteen uit het springkasteel, maar zorg er wel voor dat je dit terug opzet wanneer het opnieuw beter weer wordt.

Hoe lang op voorhand moet ik reserveren?

Het is moeilijk te voorspellen of een welbepaald springkasteel nog vrij is op korte termijn. Daarom raden wij je aan om goed op voorhand een springkasteel te boeken. Op die manier ben je zeker dat je favoriete springkasteel beschikbaar is op de dag van het feest.

Hecht je niet zoveel belang aan het thema van het springkasteel? Dan is het niet nodig om ver op voorhand te reserveren. Wij beschikken over een ruim gamma aan springkastelen en hebben meestal nog wel een leuk kasteel in petto.

Hoe gebeurt de betaling?
De betaling zal na ontvangst van de factuur via overschrijving gebeuren.
Is een blower bestand tegen regen?
Ja. Het is zeker niet de bedoeling om de blower af te dekken bij regen. Op die manier kan deze geen lucht meer aanzuigen en gaat het springkasteel af. Zorg er wel voor dat de stekker niet in de regen of in een plas ligt.
Is het mogelijk om te annuleren bij slecht weer?
Ja. Een springkasteel kan zeker en vast wel een buitje verdragen. Maar indien er heel slecht weer wordt voorspeld, is het wel mogelijk om te annuleren. Bij voorkeur gebeurt dit 48u voordien.
Wie kan ik bereiken bij eventuele vragen?
De dagen voor het feest zijn we steeds bereikbaar tijdens de openingsuren (8.30u – 17.00u). op de dag van de verhuur zelf kan je ons bereiken via de noodnummers die we bezorgen bij de afhaling.
Wat moet ik doen bij regen, onweer of hevige wind?

Een springkasteel kan zeker en vast wel een buitje verdragen. Je kan dan best het springkasteel laten openstaan zodat het terug kan drogen wanneer het stopt met regenen.

Is er onweer of hevige wind? Laat dan de lucht meteen uit het springkasteel, maar zorg er wel voor dat je dit terug opzet wanneer het opnieuw beter weer wordt.

Wat kan ik best doen wanneer het springkasteel nat is?
Ook wanneer het springkasteel nat is, mogen kinderen nog steeds fijn springen. Wordt het toch een beetje een modderpoel? Probeer dan met handdoeken de binnenkant te drogen.
Moet ik een waarborg betalen?
Neen. Het is niet nodig om een waarborg te betalen.
Wanneer kan ik het springkasteel afhalen en terugbrengen?
Na de boeking informeren wij jou graag persoonlijk over het juiste afhaal- en terugbrengmoment. Wij hanteren hiervoor een formule voor weekend verhuur (vrijdagnamiddag tot maandagochtend) en daarnaast ook een formule voor weekverhuur (vrijdagnamiddag tot vrijdagochtend).
Zit jouw vraag er niet tussen?
Bel met ons

Bel met ons. Wij nemen zo snel mogelijk op.

014 95 33 81
Mail ons

Mail ons via het onderstaande e-mailaddress. We helpen je graag verder.

hello@springkastelenfabriek.be
Online reserveren

Bekijks ons aanbod en bestel in minder dan 2 minuten een springkasteel!

Bekijk ons aanbod